باور او خوندیتوب
امنیت او محرمیت په ساده ژبه
VidSeeds.ai داسې جوړ شوی چې تاسو د بشپړ کنټرول په ساتلو سره د خپلو ویډیوګانو او YouTube چینل خوندي کتنه وکړئ. ستاسو ویډیوګانې هیڅکله د عامه AI ماډلونو د روزنې لپاره نه کارول کیږي. اپلوډ شوي ویډیو فایلونه په شخصي ډول په Cloudflare R2 کې ساتل کیږي او د اپلوډ له 30 ورځو وروسته په خپلکاره توګه ړنګیږي. ستاسو د تایید پرته ستاسو په YouTube چینل کې هیڅ نه بدلیږي، او تادیه شوي پلانونه د 14 ورځو د بیرته ورکولو موده لري.
د بشپړ شوي ویډیو بیاکتنې لپاره د باور پر بنسټ کاري ځای.
VidSeeds.ai د هغو جوړونکو او ټیمونو لپاره جوړ شوی چې شخصي څو اړخیزه تحلیل، په براوزر کې د فایل کنټرول، د سمون وړ پایلو او د هر څه د خپریدو دمخه روښانه بیاکتنې مرحلو ته اړتیا لري.
د بیاکتنې-لومړی پیل جریان
هر سرلیک، توضیح، ټامبنیل او ملاتړ کوونکی پوسټ د سمون وړ پاتې کیږي تر څو چې تاسو یې تصویب کړئ
د خصوصي تحلیل ساتونکی
ستاسو ویډیوګانې هیڅکله د عامه LLM ماډلونو روزنې لپاره نه کارول کیږي، او اصلي Cloudflare R2 اپلوډونه د ۳۰ ورځو وروسته ړنګیږي
د جوړونکي د غږ کنټرول
د YouTube میټاډاټا، د ۸۵ ژبو ځایي کول او د لغوه کیدونکي MCP لاسرسي په اوږدو کې د خپل چینل لحن وساتئ
موږ ستاسو ویډیوګانې او چینل ډاټا څنګه اداره کوو
شخصي ذخیره یوازې ستاسو حساب پورې تړلې
کله چې تاسو د کتنې لپاره ویډیو اپلوډ کړئ، فایل ستاسو حساب پورې تړلې شخصي Cloudflare R2 ذخیرې ته ځي. تر هغه چې تاسو د تصویب تڼۍ ونه ټکوئ، هیڅ نه خپریږي.
په ویډیو کې ضعیف ټکي کتل
د ستونزو موندلو او ستاسو د YouTube پاکیج لیکلو لپاره، VidSeeds.ai ستاسو ویډیو یوازې د کتنې د ترسره کولو لپاره زموږ AI چمتو کوونکو ته لیږي. دوی ستاسو ویډیو د عامه AI ماډلونو د روزنې لپاره نه کاروي. هره سرلیک، توضیح او انځورک یو مسوده ده چې ستاسو د تصویب انتظار کوي.
په خپلکاره ډول د 30 ورځو وروسته ویډیو ړنګول
ستاسو اصلي اپلوډ شوی ویډیو فایل د اپلوډ له 30 ورځو وروسته په خپلکاره ډول د Cloudflare R2 څخه ړنګیږي. ستاسو لیکل شوي بیاکتنې یادښتونه او مسودې ستاسو په پروژه کې پاتې کیږي تر هغو چې تاسو هغه یا خپل حساب ړنګ نه کړئ.
موږ ستاسو حساب او ستاسو Seeds څنګه ساتو
ستاسو ویډیو فایلونو لپاره شخصي لینکونه
په Cloudflare R2 کې ستاسو اپلوډ شوي فایلونه او فریمونه یوازې د شخصي، وخت محدود لاسلیک شوو لینکونو له لارې خلاص کیدای شي چې ستاسو حساب پورې تړلي دي.
تاسو وصل شوي حسابونه او ټوکنونه کنټرولوئ
وصل شوي YouTube او ټولنیز رسنیو حسابونه یوازې هغه وخت کارول کیږي چې تاسو د عمل د چلولو لپاره کلیک وکړئ. شخصي MCP ټوکنونه د 90 ورځو وروسته ختمیږي او هر وخت لغوه کیدای شي.
خوندي د مدیر شریکولو لینکونه او ناکامه چلولو کې صفر چارج
ستاسو د مدیر یا پیرودونکي لپاره شریکولو لینکونه یوازې متني یادښتونه او د وخت کرښې نښې ښيي (هیڅکله ستاسو خام ویډیو فایل نه) او هر وخت بندیدای شي. که تادیه شوې کتنه کله ناکامه شي، تاسو ته صفر Seeds چارج کیږي.
